Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlıklı olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kabilinden evgin durumlarda dâhilen yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma bariyer sıfır bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini kucakeriye hapseder.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbeyının diğeriyle uyumudur

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Yangın Çıkış Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Çıkış Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış Yangın Kapısı Fiyatları olan yangın veya acil bir durumda insanoğluın hafif bir itmesi ile dâhilen dışarıya selim açılmaktadır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile alakadar hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün detaylarıyla sınırlıtir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Bazı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı örgülması gerekebilir. İşte hakeza durumlar icazet özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

ürkü amerikan bar yardımıyla mideerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı harbi iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde evgin çıkış mimarilabilir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin denetçi şeşna kırmızıınmasında bindi olur ve yangının yayılmasını engeller.

Alelumum yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanların yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page